De hypno-ontspanningsmasage omvat een massage met rebalance technieken gecombineerd met een hypno-therapeutische progressieve ontspanningsoefening.
Mind and Balance hypno-ontspanningsmassage.
Terwijl je intens geniet van de ontspannende massage breng ik je met een progressieve ontspanningsoefening in een lichte trance.
De hypno-ontspanningsmassage combineert de zachte veilige benadering van hypnose met de liefdevolle vloeiende bewegingen van een ontspanningsmassage. Juist deze combinatie blijkt bijzonder helend te werken.

Terwijl je in trance bent, blijf je bewust van alle fysieke sensaties in en om je heen, je krijgt alles mee en bent je bewust van alles wat er gebeurd.
Tijdens deze sessie ervaar je een extreem gevoel van ontspanning. Je zult versteld staan van het resultaat. Ik breng je in een heerlijke, ontspannende en diepe trance.

De massage met rebalance technieken en de hypnotherapie vullen elkaar mooi aan en versterken elkaars werking.

Naast een diepe ontspannende rust waardoor alle spanningen uit je lichaam verdwijnen kan er ook een positieve verandering worden gecreŽerd die na de sessie zijn uitwerking zal hebben.

Tijdens de behandeling creŽren we een heerlijk ontspannen sfeer met geur en geluid. De geur verkrijgen we via zuivere etherische oliŽn in een brandertje en op de achtergrond zachte klanken van een ontspannende meditatiemuziek.

Deze hele behandeling bestaat niet uit een vast afgebakend programma maar is afhankelijk van de hulpvraag en de inzichten die ik energetisch ontvang. Het kan dus variŽren en aangepast worden aan datgene wat op dat moment belangrijk is. En natuurlijk zijn de eigen wensen ook van groot belang.

Alles gebeurd uiteraard in overleg en met onderling goedkeuren. Het allerbelangrijkste voor mij is dat jij je veilig voelt en zo in een diepe ontspanning kan komen.

Deze combi hypno/massage sessie is een weldaad voor jezelf.

De kosten zijn Ä 75,- per sessie (ca. 2 uur). Het is een investering in jezelf waarbij je de behandeling mag ervaren als een weldaad voor je lichaam en geest.

Bij interesse maak je een afspraak via het webformulier


Tot binnenkort, bij praktijk Mind and Balance.