Hypnotherapie of helen onder hypnose is vrij algemeen bekend, maar desondanks is de werkelijke kracht van de behandeling bij velen nog onbekend. 


Hypnotherapie is één van de oudste vormen van psychotherapie, waarbij de trance gebruikt wordt voor verschillende doeleinden. Het is een "no nonsens" methode.  Geen zweverige behandelingen, maar diep doordringen in het innerlijk bewuste van de cliënt.
Er zijn talloze problemen en klachten die via hypnotherapie aangepakt kunnen worden.
Een van de problemen waar in deze jachtige tijd heel veel mensen tegen aan lopen is "stress".

Het gevoel dat je niet kunt ontspannen in de korte tijd die we daarvoor krijgen tussen alle verplichtingen door.
Stress op zich is niet heel gevaarlijk, iedereen heeft wel stress, gewoon bij het doen van de dagelijkse dingen zoals je werk.
Maar het wordt anders als er langdurige hoge druk en spanning is en je het gevoel hebt niet tot rust te komen, het weekend is te kort, je komt onvoldoende tot rust. Vooral veel werkende mensen ervaren een steeds hogere werkdruk. Op den duur gaat dat een last vormen die wel schadelijk kan zijn voor je gezondheid.
Binnen de hypnotherapie is het heel goed mogelijk om overmatige stress aan te pakken.

Aanbieding
    M&B
Ter gelegenheid van mijn officiële erkenning  als hypnotherapeut heeft Mind and Balance een kennismakingsaanbieding:
Je kunt kiezen uit een stress reductie oefening  of een progressieve neuromusculaire oefening.
Keuze 1: De stress reductieoefening is een diepe ontspanningsoefening waar we met behulp van hypnose gaan werken aan het overmatige stress gevoel. Door deze oefening zal de stress afnemen en het zal je welbevinden en algehele gezondheid bevorderen.  Voor deze oefening is geen diep trance niveau nodig en kan door iedereen gevolgd worden.
Keuze 2: De progressieve neuromusculaire oefening. Doormiddel van het aanspannen en ontspannen van spiergroepen aan beide zijden van het lichaam wordt een steeds diepere ontspanning bereikt.

Deze ontspanning is heilzaam voor stress gerelateerde spiertonus problemen. Overmatige spiertonus is de grootste verhogende factor bij stress.  Je leert hiermee ongunstige spierspanning te verminderen en te beheersen. Voor deze oefening is enige flexibiliteit wel vereist en enige ervaring met visualiseren is gewenst. 

Kom genieten van een diepe ontspannende rust waardoor spanningen uit je lichaam verdwijnen!  Ervaar wat hypnotherapie voor jou kan betekenen.
Via hypnotherapie kun je diep ontspannen, 15 minuten in hypnose staat gelijk aan 5 uur natuurlijke slaap.  Kom eens proeven van die heerlijke ontspanning.

Terwijl je in trance bent, blijf je bewust van alle fysieke sensaties in en om je heen, je krijgt alles mee en bent je bewust van alles wat er gebeurd. 
Tijdens deze sessie ervaar je een extreem gevoel van ontspanning. Je zult versteld staan van het resultaat.
Boek in de maand juni en juli een van de kennismakingsaanbiedingen en ervaar de weldaad van deze mooie oefeningen.   Eenmaal geboekt mag deze behandeling ook na deze twee maanden worden opgenomen.  Deze 2 kennismakingsacties zijn echter alleen in de maand juni en juli 2018 te boeken.  Daarna gelden de reguliere prijzen. Alle andere hypno-therapeutische behandelingen en psycho-energetische therapie, EFT en massages zijn voor de reguliere prijzen. 

Voor deze speciale kennismakingsactie betaal je slechts € 20,- in plaats van  € 45,-
De sessies in de aanbieding duren ieder ca. 1 uur. Deze aanbieding is te boeken tot 31 juli 2018. Je kunt ook de twee actie keuzes boeken.   
De behandeling bestaat uit een sessie (ca. 1 uur) waarin je kennis gaat maken met hypnotherapie.
Vervolgsessies (indien gewenst) zijn tegen het gebruikelijke tarief.

Boeken kan via facebook, het contactformulier of bellen.
Zie de contactinformatie op de website.